Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felszedni anyám főnökét?
Írj rá, hogy tízezerért szo.psz...
Szerinted hány csaj repül rá egy ilyen pasira?
Ezer. Naponta.
Te meg épp csak anyád munkahelyét kockáztatod. Gondolom, majd eltartja őt is a fa.szi, ha fel tudod szedni.
Az a baj az intelligens pasikkal, hogy egyrészt igencsak igénylik, hogy a társuk megfelelő szellemi partner legyen, másrészt széllel szemben is kiszúrják az ilyen kis libákat. Egy-két alkalommal se.ggberak, (abból nem lesz zabigyerek), és mehetsz a fenébe, jön a következő.
Nem tudsz a testeddel olyan újat mutatni, amivel meg tudod őt fogni, agyilag meg kevés vagy...
Miért kockáztatnám anyám munkahelyét?? A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Ahhoz pedig elég elfoglalt ember, hogy ne a csajozással töltse a napjait. Anyum elmondása szerint állandóan túlórázik, tehát nem a lányokat hajtja munka után. Igen, nagyon jó party, biztos sokan sóvárognak utána, de én eldöntöttem, hogy az enyém lesz!
Sötét vagy, mint fél pár rendőrcsizma...
Figyelj, fogod magad, ráírsz a bácsira, hogy lenne-e kedve egyszer meginni veled valamit, aztán ha veszi a lapot, elmegy veled randira.
Ha nem, mert "nem ér rá", akkor meg nem vagy az esete.
Legfeljebb beégeted magad.
Azért, mert kedves az alkalmazottja lánykájával, még nem akar tőle semmit, és a sokan nem úgy tekintenek a fb-ra, mint társkeresőre. Lehet, azért van sok ismerőse, mert ott is hirdeti a cégét.
De mondom, semmi gond, írj rá, kezdeményezz, aztán kiderül mi lesz belőle.
Az ilyen domináns, határozott cégvezetők biztos gerjednek az olyan kislányokra, akik fb-on ismerkednek az anyukájuk főnökével.
Akkor próbáld meg ezt. Legközelebb, ha bemész hozzá a céghez, megint beszélgess vele. Csak a szokásos módon. Ahogy eddig.
Előtte nézz ki valami jó kis koncertet, mozit, hasonlót.
Ha megkérdezi, hogy mi a helyzet, akkor mondd el neki, hogy "áhh kicsit szomorú vagyok, mert régóta meg el szeretnék jutni egy koncertre, de sajnos a baráti körömből senki sem ér, én meg nem szeretnék egyedül menni".
Elég egy ilyen elejtett megjegyzés. És ha tökös, kapcsol, és érdekled, akkor felajánlja magát.
Innentől már menni fog.
Aztán a koncert, vagy program végén ha nem helyezi kilátásba a folytatást, akkor még mindig ott a lehetőség számodra, hogy azt mondjad neki, hogy „hú de hálás vagyok, hogy nem kellett egyedül jönnöm, szeretném viszonozni. Téged mi érdekel?”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!