Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám felszedni anyám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám felszedni anyám főnökét?

Figyelt kérdés
Néhányszor találkoztam vele, amikor bementem anyum munkahelyére. Nagyon jó megjelenésű, mondhatni jóképű férfi, de ami igazán tetszik benne, hogy intelligens és vicces személyiség. Mindemellett nagyon stabil anyagi háttérrel rendelkezik, ami számomra nagyon fontos. Nemrég bejelölt fb-on ismerősnek, ami szerintem egy jelzés lehetett, hogy én is érdeklem őt, de nem merek írni neki. Hogyan kellene nyitni felé? Néhányszor már beszélgettünk anyum munkahelyén, de flört még nem volt, vagy legalábbis nagyon kis finoman. Mindenképp szeretném őt megkapni!

2016. ápr. 27. 11:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Linkeld be neki ezt a kérdést. Szívesen! Az első gyereket elnevezhetitek utánam.
2016. ápr. 27. 11:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Írj rá, hogy tízezerért szo.psz...

Szerinted hány csaj repül rá egy ilyen pasira?

Ezer. Naponta.

Te meg épp csak anyád munkahelyét kockáztatod. Gondolom, majd eltartja őt is a fa.szi, ha fel tudod szedni.

Az a baj az intelligens pasikkal, hogy egyrészt igencsak igénylik, hogy a társuk megfelelő szellemi partner legyen, másrészt széllel szemben is kiszúrják az ilyen kis libákat. Egy-két alkalommal se.ggberak, (abból nem lesz zabigyerek), és mehetsz a fenébe, jön a következő.

Nem tudsz a testeddel olyan újat mutatni, amivel meg tudod őt fogni, agyilag meg kevés vagy...

2016. ápr. 27. 12:00
 3/16 A kérdező kommentje:

Miért kockáztatnám anyám munkahelyét?? A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Ahhoz pedig elég elfoglalt ember, hogy ne a csajozással töltse a napjait. Anyum elmondása szerint állandóan túlórázik, tehát nem a lányokat hajtja munka után. Igen, nagyon jó party, biztos sokan sóvárognak utána, de én eldöntöttem, hogy az enyém lesz!

2016. ápr. 27. 12:02
 4/16 anonim ***** válasza:
#1 :D
2016. ápr. 27. 12:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó nézni ahogy prostituálod önmagad. Kár hogy troll vagy.
2016. ápr. 27. 13:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Sötét vagy, mint fél pár rendőrcsizma...

Figyelj, fogod magad, ráírsz a bácsira, hogy lenne-e kedve egyszer meginni veled valamit, aztán ha veszi a lapot, elmegy veled randira.

Ha nem, mert "nem ér rá", akkor meg nem vagy az esete.

Legfeljebb beégeted magad.

Azért, mert kedves az alkalmazottja lánykájával, még nem akar tőle semmit, és a sokan nem úgy tekintenek a fb-ra, mint társkeresőre. Lehet, azért van sok ismerőse, mert ott is hirdeti a cégét.

De mondom, semmi gond, írj rá, kezdeményezz, aztán kiderül mi lesz belőle.

Az ilyen domináns, határozott cégvezetők biztos gerjednek az olyan kislányokra, akik fb-on ismerkednek az anyukájuk főnökével.

2016. ápr. 27. 13:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Ostoba pénzéhes k....!
2016. ápr. 27. 13:41
 8/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok se kva, se pénzéhes. Leírtam ugyan, hogy nekem fontos az anyagi biztonság, de ezt mások is így gondolják, éppen csak nem mondják ki ilyen nyíltan. Én felvállalom, hogy nagyon sokat számít az, hogy jól él, jól keres, van egzisztenciája. Lekvázhattok, nem érdekel. Nekem nagyon fontos, hogy ne olyan párom legyen, aki mellett majd nyomorognunk kell és nem tervezhetünk jövőt, mert még a holnapunk sem biztos. Én egyébként jól keresek, szóval önmagában nem azért akarom őt, mert nincs pénzem cipőcskékre, meg ruhácskákra. Amit szeretnék, azt megtudom venni magamnak. Volt viszont 2 olyan párom, aki kevesebbet keresett nálam és mindegyik esetben azon ment tönkre a kapcsolat, hogy őket zavarta, hogy én annyit keresek, amennyit. És úgy érezték, hogy ezért a nadrágot is én hordom. Eldöntöttem, hogy többet nem fogok olyan férfival kezdeni, aki töredékét keresi meg az én fizetésemnek. Egyébként azt hozzá teszem, hogy ő hozzám képest nem "bácsi". Én 32 vagyok, ő pedig 41. Elvált, van egy gyereke, akit az anyja nevel. Amikor beszélgettünk néhányszor, olyankor mindig magánéleti dolgokat osztott meg velem. Én csoportvezetőként dolgozok egy másik cégnél és nem rég megkérdezte, hogy hasonló szintű vezetői poziba átmennék-e hozzá, mert van egy üresedés. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretnék, mert anyum főnöke lettem volna, ami szerintem nem szerencsés. Erre azt mondta viccelődve, hogy "szerintem se, de olyan jó lenne, ha minden nap láthatnálak, ezért kérdeztem". Ezzel nagyjából le is zártuk ezt a témát. Ezután jelölt be ismerősnek pár nappal később. Azért nem tudom, hogy mit kellene csinálnom, mert szerintem ő ezzel nyitott felém, de többet azért nem mer "tenni", mert mégis az egyik beosztottjának a lánya vagyok és ha én ezt zaklatásnak veszem, akkor ugyebár abból ő jönne ki rosszul, mert anyum által elterjedne a cégnél, hogy rám mászott. Én viszont még soha nem kezdeményeztem és hát nem is tudom, hogy mit csináljak.
2016. ápr. 27. 14:19
 9/16 anonim ***** válasza:

Akkor próbáld meg ezt. Legközelebb, ha bemész hozzá a céghez, megint beszélgess vele. Csak a szokásos módon. Ahogy eddig.

Előtte nézz ki valami jó kis koncertet, mozit, hasonlót.

Ha megkérdezi, hogy mi a helyzet, akkor mondd el neki, hogy "áhh kicsit szomorú vagyok, mert régóta meg el szeretnék jutni egy koncertre, de sajnos a baráti körömből senki sem ér, én meg nem szeretnék egyedül menni".

Elég egy ilyen elejtett megjegyzés. És ha tökös, kapcsol, és érdekled, akkor felajánlja magát.

Innentől már menni fog.

Aztán a koncert, vagy program végén ha nem helyezi kilátásba a folytatást, akkor még mindig ott a lehetőség számodra, hogy azt mondjad neki, hogy „hú de hálás vagyok, hogy nem kellett egyedül jönnöm, szeretném viszonozni. Téged mi érdekel?”.

2016. ápr. 27. 15:12
 10/16 A kérdező kommentje:
:D :D :D kösziköszikösziköszi!!!! Pontosan valami ilyen frappáns dolgot akartam! :D Ez eddig hogy nem jutott eszembe? :D Bár én annyit csavarok rajta inkább, hogy ezt úgy adom elő, hogy beszélgetés közben "beugrik", hogy amúgy van egy jegyem 2 főre, de sajnos a barátnőm visszamondta és hogy ő szereti-e, mert ha igen, akkor szívesen neki adom, aztán vigyen magával valakit. :D Csak mert a te verziódból nehogy az legyen, hogy nem mer ajánlkozni és csak annyit mond rá, hogy "szr ügy".
2016. ápr. 27. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!