Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám felszedni anyám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám felszedni anyám főnökét?

Figyelt kérdés
Néhányszor találkoztam vele, amikor bementem anyum munkahelyére. Nagyon jó megjelenésű, mondhatni jóképű férfi, de ami igazán tetszik benne, hogy intelligens és vicces személyiség. Mindemellett nagyon stabil anyagi háttérrel rendelkezik, ami számomra nagyon fontos. Nemrég bejelölt fb-on ismerősnek, ami szerintem egy jelzés lehetett, hogy én is érdeklem őt, de nem merek írni neki. Hogyan kellene nyitni felé? Néhányszor már beszélgettünk anyum munkahelyén, de flört még nem volt, vagy legalábbis nagyon kis finoman. Mindenképp szeretném őt megkapni!

2016. ápr. 27. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szívesen! :)

Jó, hogy továbbgondoltad, a te verziód jobb is. Remélem összejön, ha ezt szeretnéd! Azért majd légyszi írd le, hogy sikerült, mert kíváncsi vagyok. Sok sikert hozzá!

2016. ápr. 27. 15:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) és azt is köszi, hogy legalább Te nem ragadtál le a k˘˘rvázásnál :) Bár belegondolva, az első leírásból nem csodálom, hogy másoknak csak ennyire futotta, de úgy gondoltam, nem a részletek lényegesek, hanem maga a kérdés: "hogyan csináljam". Jövök majd az eredménnyel :)
2016. ápr. 27. 16:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem az nem klappol hogy egyik pillanatban egy naiv lányka kérdését teszed fel a másik pillanatban meg azt bizonygatod milyen öntudatos nő vagy, anyagi lelki háttérrel - csak épp egy ilyen magabiztos nő (és ez 1000 %) nem itt tenne fel ilyen naív gyermeteg kérdéseket.

Szóval nevetséges az egész.

2016. ápr. 28. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

A kapott tanács is nevetséges - mert ha ennyire elfoglalt - s netán tetszel neki sem biztos hogy ajánlgatni fogja magát mert vagy elfoglalt vagy nem akar alkalmazott lánykájával kikezdeni.

Ha elmegy akkor meg nincs kérdés mi a szitu! (?)

Ti még sosem randiztatok FÉRFIAKKAL? :D naivkák

2016. ápr. 28. 20:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! A kérdésedre válaszolva: nem! Még soha nem randiztam férfiakkal. Nem is akarok!

A tanácsom nevetséges. Elfogadom. De te ha jól látom semmilyen tanácsot nem adtál a kérdezőnek, csak a negatívum és a lányos visítozás. Te lennél a FÉRFI? :D Nevetséges!

2016. ápr. 28. 21:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, felszedted? Hogy ment? :)
2016. nov. 29. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!