Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felszedni anyám főnökét?
Szívesen! :)
Jó, hogy továbbgondoltad, a te verziód jobb is. Remélem összejön, ha ezt szeretnéd! Azért majd légyszi írd le, hogy sikerült, mert kíváncsi vagyok. Sok sikert hozzá!
Nekem az nem klappol hogy egyik pillanatban egy naiv lányka kérdését teszed fel a másik pillanatban meg azt bizonygatod milyen öntudatos nő vagy, anyagi lelki háttérrel - csak épp egy ilyen magabiztos nő (és ez 1000 %) nem itt tenne fel ilyen naív gyermeteg kérdéseket.
Szóval nevetséges az egész.
A kapott tanács is nevetséges - mert ha ennyire elfoglalt - s netán tetszel neki sem biztos hogy ajánlgatni fogja magát mert vagy elfoglalt vagy nem akar alkalmazott lánykájával kikezdeni.
Ha elmegy akkor meg nincs kérdés mi a szitu! (?)
Ti még sosem randiztatok FÉRFIAKKAL? :D naivkák
Kedves utolsó! A kérdésedre válaszolva: nem! Még soha nem randiztam férfiakkal. Nem is akarok!
A tanácsom nevetséges. Elfogadom. De te ha jól látom semmilyen tanácsot nem adtál a kérdezőnek, csak a negatívum és a lányos visítozás. Te lennél a FÉRFI? :D Nevetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!