Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lehet ez, esetleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez, esetleg nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy könyv szereplőbe (nem összetévesztenendő azzal, hogy pl megnéztem az Alkonyatot és mivel helyes Edward imádom pár hétig) és elsőre nem fogott meg az a karakter, a film változatnál sem. Aztán újra olvastam és teljesen elvarázsolt! Nem egy pozitiv szereplő (vége felé mondjuk már inkább az), de imádom a jeges, arrogáns, kötekedő stilusát és ő ébresztett rá, milyen helyesek az olyan tipusú fiúk, mert eddig nem voltak annyira eseteim, csak a haja talán. A filmet is újra néztem, de szörnyen untam, csak ahol ő szerepelt, azok a részek tetszettek (van több rész ahol tragikus bántalmak érik, ott rendszeresen zokogok), már milliószor megnéztem úgy a filmeket, hogy a kedvenc részeimre tekertem. Csak rajta tudok gondolkodni, mindenről ő jut eszembe, minden este róla álmodok, néha azt, hogy szeretkezünk, de vannak más álmaim is, lényeg hogy mindben szeretjük egymást. Ha hallom, hogy bárki róla, vagy a soriról beszél, automatikusan felkapom a fejem, néha délibábként látom, átvettem pár szokását is. Nagyon gyenge önbizalmam javult, amit neki tudok be. Mindig rá gondolok a zenéknél is, hiánya megöl, bármit megtennék, hogy ha nem is szeretne csak párszor láthassam. Mindenkit hozzá mérek. Ezen hogyan lehet segiteni? eddig 2 szerelmi ügyem volt, egyikkel se jártam. Egyik tragédia, másik egy átlagos egyirányú, ahol aranyos a srác, de nem szeret viszont.

2017. márc. 20. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Erős a képzelőerőd, amit majd remekül kamatoztathaszt a ksőbbiekben!
2017. márc. 20. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az a gond, én tényleg szeretem őt. Ha valaki leszólja hihetetlen dühbe jövök és bánt is, meg ha nem alszok, mert nem tudok, rögtön ez a bajom, hogy nem láttam őt.
2017. márc. 20. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Melyik könyvről van szó? :)

Egyébként nem gáz. Bár inkább rajongásnak nevezném.

2017. márc. 20. 18:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez nagyon ciki, de a Harry Potterről. A filmet egyáltalán nem is szeretem, de ninden nap, ha megtehetem megnézem, persze kikeresve a best jeleneteket. Ja és nem Harry tetszik. :D
2017. márc. 20. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Malfoy?? :D
2017. márc. 20. 22:30
 6/7 anonim válasza:
96%

Nem gáz, normális. A baj ezzel csak annyi lehet, hogy bár úgy érzed, hogy őt szereted, valójában a róla saját magad által kialakított, elképzelt, formált képet szereted, akkor is, ha ezt most nem így érzed. Ha valódi ember lenne, valószínűleg egy-két találkozás, beszélgetés alkalmával "lerombolná" ezt a képet magáról. Persze ez nem azt jelentené, hogy nem szeretnéd továbbra is, de már látnád a valódi énjét.

Mivel itt nem igazi, hús-vér személyről van szó, ebbe a képbe semmi nem fog belerondítani, és megmarad egy tökéletes, elérhetetlen vágyként. Ismétlem, ezzel nincs baj, csak ne hagyd, hogy átvegye az irányítást a valódi, fontos dolgok felett.

Jól eshet egy ilyen plátói, de erős érzelem, viszont ha megtalálod azt, aki nem csak a könyvek lapján létezik, és hozzád illik, rájössz, hogy az sokkal jobb. Addig pedig szórakozásnak, figyelemelterelésnek teljesen megfelel, egészséges kereteken belül.

2017. márc. 21. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Azt hiszem,a negatív énedbe szerettél bele.

Egy olyan személyiségbe,akit elfojtasz magadban.

Ha felismered ezt,talán könnyebb lesz találni egy valós embert,és azt szeretni aki,és nem azt akivé egy rendező formálta.

2017. márc. 21. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!