Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki esetleg tud segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú három hónapja írkálok vele de még nem találkoztunk. Nagyon sok mindent megtudtunk már egymásról mikor vele beszélek úgy érzem, hogy felszabadult vagyok. Mindig megnevettet ha kicsit szomorkás vagyok. Vannak közös ismerőseink is és jó véleménnyel vannak róla. Valamelyik nap nem írt és egész nap azon kattogott az agyam hogy megharagudott-e vagy nem, aztán végül is írt és azóta minden beszélgetésünkkel egyre közelebb érzem magamhoz. Minden percben azt várom, hogy írjon és végre beszéljünk. Talán megtettszett vagy beleszerettem? Esetleg honnan tudhatom, hogy ő is így érez-e? 17/L2017. márc. 7. 21:23
1/4 anonim válasza:
Egészen biztosan megtetszett neked, ha állandóan ezen kattogsz. Azt, hogy neki tetszel e az kiderulhet abból, hogy ír neked elég gyakran. Azért az nem szokványos szerintem, legalábbis én nem írogatnék egy lánynak állandóan aki nem jön be. Ha szemeztek, bókol neked, zavarban van melletted, érdeklődik irántad az elég jó jel. Hajrá :)
2/4 anonim válasza:
Basszus miért nem randiztatok még?? Mi van veletek? :O :/ Minél hamarabb talizzatok és legyetek együtt, érezzétek magatokat jól. :) Ez idohuzas ne agyalj, es nem jo csak elfogtok idegenkedni egymastol.. Rem segitettem. Egy 26 éves biszex srác tanácsa volt.
3/4 anonim válasza:
Talán azért nem írt mert mindig ő ír neked??
4/4 A kérdező kommentje:
Hát szóba került, hogy jó lenne találkozni de annyiba maradt és azóta nem is beszéltünk róla. Köszönöm a tanácsokat/válaszokat némelyik hasznos volt.
2017. márc. 11. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!