Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez irántam? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam? 17/L

Figyelt kérdés

A fiú, akiről szó lesz 3 évvel idősebb nálam és már 2 éve nagyon nagyon jóban vagyunk. 2x kavartunk és utána mindig visszatértünk a barátságba, mintha semmi sem történt volna. Kicsit nehezen vállalja fel az érzelmeit, ezt tudom is róla, mert mondta is. Nekem elkezdett tetszeni, és pár héttel ezelőtt csókolóztunk. Aztán másnap megkérdeztem,hogy mi a véleménye az egészről, és azt mondta, hogy ő is érez irántam valamit és, hogy barátként ez egyikünknek se menne tovább. Ő máshol tanul, és hétközben is mindig irogatunk de csak hétvégén tudunk találkozni a közös társasággal. Egész héten ismét cseteltünk, és elkezdett szívecskéket, puszis emojikat küldözgetni amiket eddig sosem küldött, és elhívott kávézni is a hétvégére. Ez is furcsa volt mert sosem csináltunk semmit kettesben, sosem hívott sehova, és érdekes, hogy smárolás után egy héttel eszébe jutott hogy elhívjon. Teljesen beleéltem magam és úgy tűnt össze fogunk jönni, aztán amikor hétvégén kávéztunk, azt mondta, hogy nem tudja hogy akar-e tőlem bármit is, mert hogy teljesen döntésképtelen az élet más területein is, és hogy ezen neki még gondolkodnia kell, és hogy ebből a barátságból szerinte nehéz lenne kilépnünk, és nem értettem, hogy akkor miért mondta egy héttel ezelőtt hogy akar tőlem valamit és hogy érez irántam valamit. Furcsa dolognak tartom azt is, hogyha nem érez irántam semmit, akkor miért nem tud elküldeni, most is ugyanúgy csetelünk és ugyanúgy viselkedünk egymással mint eddig.

Tudnátok segíteni, hogy esetleg mit érezhet, vagy hogy hogyan tudnám "elcsábítani"?

2017. márc. 20. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Valszeg tetszel neki külsőleg/belsőleg de nem szerelmes beléd. Éppen ezért nem tudja mit csináljon.
2017. márc. 20. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
vagy nagyon szerencsétlen döntésképtelen fiú, vagy nem tetszel neki eléggé
2017. márc. 20. 12:44
 3/3 Shai-Hulud ***** válasza:

Kicsit határozatlan a pasi, vagy mégse? :-)

Nem ártana neki, ha még hagynád kicsit felnőni, mert még nem nőtt be a feje lágya...

Még ő sem tudja, mit is akar, hova megy, mit érez...

Azt azért már eldöntötte, hogy mi lesz belőle, ha majd egyszer nagy lesz?

2017. márc. 20. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!