Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Van egy srác,osztálytársak vagyunk. Mostanában sokat beszélgetünk. Elhív ide-oda. Bemutat a haverjainak,akiket eddig nem ismertem. Mikor többen beszélgetünk engem néz,még akkor is ha nem én beszélek. Amikor meg ő beszél,akkor meg csak nekem mondja,mintha a többiek ott se lennének. Szilveszterkor csókolóztunk is(bár az sajnos a pia miatt volt). Ki akart menni külföldre,de amikor legutóbb valaki erről kérdezte akkor azt mondta,hogy megváltoztak a tervei,mert mostanában olyan "jeleket" kapott hogy úgy érzi maradnia kell. És ami a legérdekesebb: mindenkivel kötekszik néha poénból,rám még soha semmi rosszat nem mondott.Előre is köszönöm a válaszokat!2017. febr. 26. 20:02
1/4 anonim válasza:
Vidéken nálunk ezt így mondják: "Beléd esett, mint vak ló a gödörbe!"
2/4 anonim válasza:
Nálunk vidéken meg ezt mondják: "Leütlek, mint vak a poharat!"
3/4 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, hogy érez valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!