Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érez valamit irántam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez valamit irántam?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác akivel egy suliba járunk és Facebookon beszélgetünk már kb. 1 hónapja és elég jól el beszélgetünk meg ilyenek. De élőbe csak rám köszönt 1x 2x és ennyi volt. Rá kérdeztem, hogy tetszek-e neki és azt mondta, hogy igen. Aztán később meg kérdeztem tőle, hogy mit is akar őszintén és csak annyit mondot, most nem akar semmit tőlem de majd később lehet valami mást fog érezni. Szerintetek?

15/L

2017. febr. 5. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tetszel neki, csak ne bízd el magad, mert a köszönés az alapvető illem.
2017. febr. 5. 14:21
 2/2 anonim válasza:
Szerintem igen. Max össze van zavarodva, vagy lehet jobban meg akar ismerni. Beszélgessetek még aztán majd kiderül
2017. febr. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!