Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most érez irántam valamit? 14F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most érez irántam valamit? 14F

Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk 4 éve és 2 éve kerültünk közelebb egymáshoz.Gyakran szoktam vele frtölni ésszemezni.Amikor egymásra nézünk akkor mindig.mélyen a szemembe néz és mosolyog nevet.Egy nap többször ölelkezünk.Több órán is egymás mellett ülünk.Már becézgetni is elkezdett és azt vettem észre hogy több közös is van bennünk.Tegnap egész nap együtt voltunk és többször is összebújtunk.Az egyik barátammal is jóba van de velem jobban el van.Egy másik gyerek mikor tegnap 3 voltunk akkor megkérdezte tőle kit szeret jobban egngem vagy őt.De a lány azt mondta mindkettönket ugyan úgy szeret.Látszott rajta hogy nem mond teljesen igazat.Most a lány mit érezhet irámtam?
2017. jan. 19. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem megpróbálhatnád elmondani neki:)
2017. jan. 19. 20:24
 2/2 anonim válasza:
Hát nyilván te nem vagy közömbös neki! :) Esetleg elhívhatnád randira! Mert ebből szerintem elég erős kapcsolat lehetne.
2017. jan. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!