Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érez valamit irántam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez valamit irántam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, évfolyamtársam,és kb egy évvel ezelőtt bevallotta hogy szeret engem és nekemis tetszett és együtt jártunk..Aztán vége lett(ő szakitott) de amikor megkerdezték tőle hogy miért szakitott velem,aztmondta hogy nemtudja:( azota eltelt egy év, és akármikor meglát vagy elmegyek mellette nagyon végignéz,és mindig valahogy a közelemben van..Már próbáltam vele beszelni, de aztmondta hogy nekünk nincs miről beszélni...Érti ezt valaki, hogy akkor miért néz engem mindig úgy,mintha én lennék élete szerelme? Segítsetek légyszi, mert én még szeretem és nemtudom eldonteni hogy ő mit erez..:(

2016. dec. 29. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
a szagodat, tuti büdös vagy és azt érzi.
2016. dec. 29. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
:D viccesvolt röhögtem rajta de akkoris komolyan kérdezem mert nekem fontos lenne..
2016. dec. 29. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi volt a szakításotok oka? Sokat vitáztatok, esetleg valamelyikőtök tett valami megbocsájthatatlant? Leírásod alapján haragszik rád valamiért.
2016. dec. 29. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vitáztunk, sőt nagyonjól megvoltunk minden szünetbe beszélgettünk, volt hogy írt leveleket,hogy szeret stb..De ugy a vége fele annyira furcsa lett és nekem sem árulta el hogy mibaja van..Arra is gondoltam hogy vanegy osztalytarsam aki ilyen sz*rkavaro és ő mondott neki valamit..mert korábban is mondott neki dolgokat,pl hogy én mást szeretek stb..és mindig úgy kellett mondanom hogy nemis igaz meghogy őt szeretem stb..és ezigy nagyon nemvoltjó,mert osztálytársam aki ezt csinálta annak tetszett..:(
2016. dec. 29. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Akkor vagy talált egy másik lányt időközben magának, vagy elhitte amit mások mondanak és benned nem bízott. Ha van rá lehetőséged még próbálj vele egyszer-kétszer beszélni, vagy valaki mást, aki jóban van vele megkérni, hogy finoman érdeklődjön. Ha azonban nem vevő rá és tényleg nem szeretne semmit inkább engedd el, ne okozz fájdalmat se neki, se önmagadnak.
2016. dec. 29. 12:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor beszélek a haverjával.. Köszönöm szépen a segítséget:*
2016. dec. 29. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!