Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azzal van valami baj ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal van valami baj ha a parommal tudnank a fabeook jelszonkat? Hogy be tudnank lepni egymas facebookjara?

Figyelt kérdés
Csak mert a multkor valaki irt neki fbn es pont a gep elott ultunk ketten es mintha titkolna a beszelgeteseit, miert? Jo hogy van mindenkinek magan elete, de nem szeretnem ha titkolozna elottem.

2017. márc. 19. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád a jelszabát, azzal nincs probléma. Azzal viszont már van, ha ki is használod, és belépsz az ő fiókjához. Én is tudtam az összes barátom jelszavát, de egyszer nem jutott eszembe belépni... Ez a legalapabb bizalom...
2017. márc. 19. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Senkivel nem osztom meg a privát jelszavaimat, és ezt másoktól sem várom el. (más kérdés, hogy ha szükségem van rá, bármikor meg tudom szerezni)
2017. márc. 19. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, van vele baj. Azert, mert a maganbeszelgeteseihez neked akkor sincs kozod, ha azt hiszed hogy igen. A parkapcsolat nem azt jelenti, hogy megszunik a maganelet fogalma es mostantol minden kozos. A telefonbeszelgeteseit sem hallgatod le, ugye? Na, a fb chat pont ugyanilyen.
2017. márc. 19. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól még hogy párkapcsolatban élsz vele nem kell tudnod a jelszavát, van neki is magánélete.
2017. márc. 19. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólókkal. De gondolom neked is vannak olyan dolgok amiket nem szeretnéd ha megtudna.

Vicces is lenne, ha egy barátnödnek azt ecsetelgetnéd, hogy milyen az ágyba és azt visszaolvasná...

2017. ápr. 1. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!