Mi a velemenyetek arrol, ha egy no feltolt a facebookjara egy ilyen kepet?
2016. jún. 13. 18:03
1/15 anonim válasza:
Semmi. Mivel nem tudom ki ő, miért töltötte fel a képet, akart e vmit ezzel vagy csak úgy.
Amúgy, miért kérdés? Zavar?
3/15 anonim válasza:
Ertelmet nem sokat latom, de magaval a keppel nekem semmi bajom nincs. Inkabb a labat fotozza, mint hogy a fel melle kint legyen vagy csucsoritsen agyonsminkelve.
4/15 anonim válasza:
Felvesz egy igénytelen nadrágot, hozzá nem illő tűsarkúval és gondolom annyira tetszik neki hogy le is fényképezi és mindenkivel megosztja... hát oké... végülis ha neki tetszik, ő dolga. Én szörnyülködök az ízlésén és ennyi.
5/15 anonim válasza:
Szerintem jó kép. Instagramra inkább való, mint facebookra. Facebookra feltenni fura.
6/15 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a stílus,és maga a kép is. :)
7/15 anonim válasza:
Inkább instagramra való, de szép kép.
9/15 anonim válasza:
1. Ül a wc-n is dokumentálja a kakkantását.
2. Most esett el a biciklivel, ami tűsarkúban nem is meglepő.
10/15 anonim válasza:
Aki ilyen összeállítást vesz fel annak elég ízlésficama van...
Szakadt nadrág+ tűsarkú... hát a következő az lehetne mackó felső meg elegáns nadrág, vagy mondjuk blézer meg lila strandpapucs...
Valamiért próbálnak újítani, de nem tudom... elég nagy ízlésficamosak az ilyenek. Nem mintha a fiúk többsége jobb lenne, de azért még ők se vesznek fel lakkcipőt szakadt nadrághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!