Mi a velemenyetek arrol, ha egy no feltolt a facebookjara egy ilyen kepet?
2016. jún. 13. 18:03
11/15 anonim válasza:
Jaj megnézném azokat akik ezt ízlésficamnak nevezik...szerintem nagyon jól néz ki, de inkább instagrammra való. De mindig lesznek emberek akiknek nem fog tetszeni bármit is veszünk fel, bármit is csinálunk
12/15 anonim válasza:
Hogy jól elfáradhatott :D
Valószínűleg (a padlót elnézve) szebb kép lehetett volna belőle, ha valakit megkér: fotózza le. Ez így inkább hangulatkép mint divat.
13/15 anonim válasza:
72-es
Az ilyeneknek mint te (ne vedd sértésnek) mindig tetszeni fog minden divat. Ha mondjuk a cowboy stílusú bőrszalagos rojtok jönnék divatba akkor az is csúcs szuper lenne (habár talán az is divat kezd lenni).
Ha a 21. század előtt lennénk akár még a citromsárga kosztüm nadrágot is jól kinéző lenne és ugyan úgy megnéznéd azokat akik szerint nem éppen illik össze vagy néz ki jól:)
14/15 anonim válasza:
Haha, ez vicces. Szerintem is a 13-as hord ótvar ruhákat.
15/15 anonim válasza:
65-ös (ha már a százalékommal szólítasz meg), nagy tévedésben élsz. Vannak és mindig is voltak életem során olyan ruhadarabok, amelyek nagyon divatosak/divatosak voltak (pl.az általad említett rojtos cuccok, szőrme mellények, szőrme kabátok, bolero stílusú farmerdzsekik... stb) amik nem tetszenek. Szeretem követni az aktuális divatot, és ami tetszik, azt hordom, ami nem azt nem. Ez az öltözet számomra nagyon stílusos, csak egyes emberek nem bírnak haladni a korral, és ízlésficamnak nevezik. De nem gond, maradj meg nyugodtan a makulátlan öreglányszerelésedben abban a hitben, hogy kifinomult stílusérzékkel rendelkezel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!