Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 17 éves fiúként az elegánsabb...

17 éves fiúként az elegánsabb ruhaviseletről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sötétbarna/fekete klasszikusan oldalrafésült hajam van.

Nem kimondottan sportos, de nincs rajtam sok felesleg (1-2kg), viszont szeretek pingpongozni.

Úgy gondolom, hogy az izlésem és a gondolkodásom is eltér az átlagostól. Szeretek főzni (leginkább a francia konyha), szeretem a jó borokat és az öltözködésem is különbözik. A legjobban öltönyben érzem jól magam, de hétköznap inkább vászon nadrág, vászon cipőt szeretem egy inggel, vagy galléros pólóval.

Nadrág:

[link]

Vagy:

[link]

Ilyen fazonú ing (meg a nadrág is)

[link]

Vagy sima galléros póló.

Ha egy 17 éves így öltözik, mi a véleményetek róla?

2016. jún. 12. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Végre egy normális fiú akin nem neon rózsaszín póló meg női csőnadrágnak kinézetű nadrág van.
2016. jún. 12. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Suit up! :)7

Nekem tetszik.

2016. jún. 12. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Elegáns, gazdag.

Ha tényleg ilyen családból származol, akkor hordd ezeket nyugodtan, de csak azért, hogy gazdagnak tűnj, ne tedd.

2016. jún. 12. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Fősulin a hétköznapokra el tudok képzelni egy rácot farmernadrág+ing+zakó/ és vagy pulóver párosítással, esetleg öltönynadrág, feltűrt ujjú ing, laza nyakkendő még elmegy.

Az öltönnyel én várnék pár évet.

És az igazán stílusos ember tudja, hogy mikor milyen ruhadarabnak van ott az ideje: a rövidnadrág és póló éppúgy ELENGEDHETETLEN kelléke egy vonzó férfinak, mint az öltöny szerintem. Csak a megfelelő időben kell tudni felvenni. Másképpen, bármelyik végletbe esve, könnyen bohócot csinálsz magadból.

2016. jún. 12. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
A galléros pólót leszámítva, szerintem rendben van. Irigylem a korodbeli lányokat;) Végre nem egy lepukkant stílusú vagy egy páva kinézetű srác, hanem aki normálisan öltözik fel.De azért túlzásokba ne ess:)
2016. jún. 13. 06:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Abszolút jó, de az öltönnyel vigyázz, mert az ilyen ki Al Capone-nak öltözött srácok inkább vicces hatást keltenek, mint komolyat.
2016. jún. 13. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!