Fiú vagyok, rövid nadrághoz, nyárra milyen mindennapos de mégis elegánsabb cipőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyáron is elegánsabban felöltözni, de rövid nadrághoz nehéz cipőt találni. Mokaszin, belebújós, matróz vagy esetleg valamilyen teniszcipő szerűség ? Aki tud valamilyet az linkeljen kérem.2016. ápr. 15. 18:49
2/7 anonim válasza:
Én nem csinálok ebből ügyet, felveszem ugyanúgy a fekete, bőr oxfordot. Nekem tetszik rövidnadrághoz is és ez a lényeg. Tudom ajánlani.
3/7 anonim válasza:
Én ilyet vettem nyárra. Képen hülyén néz ki de a valóságban jobb. Nekem még nadrágom nincs :D 16/F
5/7 anonim válasza:
Csak is az első de ne fehéret vegyél hacsak nem karod folyton a szélét nxalni a por miatt :D
6/7 anonim válasza:
A Hilfiger! Köszönöm, hogy belinkelted. Rendelek is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!