Tornacipő + hosszú ujjú elegánsabb ing diszkóban mennyire gáz együtt?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 13:24
1/5 anonim válasza:
Ha érzed, hogy gáz akkor minek veszel fel hozzá tornacipőt?
2/5 anonim válasza:
Diszkóban semmi nem gáz. Színházba javasolnék normálisabb cipőt, de na... szórakozóhelyre azt vegyél fel, amiben jól érzed magad, ott lehetsz egyéniség, nem kell másokat majmolni.
3/5 anonim válasza:
#2 Ez egyéniség?
Nem tudod miről beszélsz.
Amúgy az egész attól függ, hogy hova mész bulizni. Van ahol elvárt az elegáns megjelenés vagy be se mehetsz, meg vannak az átlagos helyek.
Egy átlagos helyre semmi se gáz, a kényelem a lényeg inkább.
Ahol meg elvárt az elegáns megjelenés, oda tornacipőbe nem engednek be.
4/5 anonim válasza:
Én ma is így voltam.
Szerintem jól illik a kettő. Lazán elegáns.:)
5/5 anonim válasza:
Én lehet, hogy gáz vagyok, de farmerhez és zakóhoz is simán felveszem a tornacipőt, nő létemre. Ha szereted, ne érdekeljen mások véleménye. Nyilván van az az alkalom, amikor én sem venném fel, de szórakozóhelyen abszolút belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!