Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem jön össze soha semmi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze soha semmi?

Figyelt kérdés
Eddig bárki tetszett az érzés soha nem volt kölcsönös. Mindig csak szenvedtem mert más lányokkal jártak és ezt végig is kellett néznem. Miért vagyok ilyen szerencsétlen pasik terén?
2017. márc. 17. 21:01
 1/3 anonim válasza:
Ne görcsölj rá hidd el majd jönni fog valaki akiért teljesen odáig leszel és ő is érted! ;) minden jót!
2017. márc. 17. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezzel sajnos sokan vannak így. Én fiú vagyok de engem se vettek soha észre a lányok, mindig csa ka körülöttem lévőket. Ha valakivel meg összejöttem (csak neten keresztül sikerült ismerkednem) az is ott hagyott egy idő után valaki másért :( szóval együttérzek veled :)
2017. márc. 17. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel srácok! Fiatalok vagytok!

Egyszer lent egyszer pedig fent!!:)

Ne adjátok fel ;)

2017. márc. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!