Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu akibe beleszerettrm. Hogy felejthetem el?
Eros tulzas azt mondani, hogy az "almodozas az elet megrontoja"..ebbol szuletnek az igazan nagy otletek es muveszeti alkotasok.
De valoban ird, beszeld ki magadbol amit erzel...keress egy uj hobbit es hidd el jon majd mas:)
Saját tapasztalat alapján, én ezt tudom javasolni.
Önszántadból ne gondolj rá. Nyilván akaratlanul meg fog történni, többször is, de olyankor gondolj valami másra, ami megnyugtat, ellazít. Ez az érzéseiden nem fog feltétlenül segíteni, de legalább saját magadat nem fogod kínozni.
Kösd le magad (na nem szó szerint). Hallgass olyan, vidámabb hangvételű zenét, amit eddig nem hallgattál. Közben elmehetsz sétálni, futni, kiülni a parkba, stb. A lényeg, hogy változtass átmenetileg az életviteleden, ugyanis ha számodra új, eddig nem ismert dolgokat fogsz kipróbálni, az le fogja kötni a figyelmed.
Találkozz a barátnőiddel. Ha vagytok annyira jóban, mondd el nekik, milyen helyzetben vagy (már ha még nem tudják), de ne kérd, hogy segítsenek. Legfeljebb annyiban, hogy egy ideig neked ne nagyon vázolják fel a szerelmi életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!