Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki segitsen?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segitsen?!

Figyelt kérdés

16L

A fiú legjobb barátom iránt egy ideje már nem legjobb barátként hanem máshogy nézek, azaz megtetszett. A legjobb barátnőm mndig mondja hogy nem érti h hogy lehetünk csak barátok, amikor a fiú sem barátként néz rám. Holnap lesz a 17. Szülinapom, a fiú pedig januárban volt 17. Sétálgattunk hazafelé, (közel lakik hozzánk,haza szokott kísérni) mire egyszer csak megállt a mi utcánk és az ő utcájuk sarkán, mondta hogy boldog szülinapot,előkapott egy milka csokit, nyomott egy puszit a SZÁMRA és szó szerint elmenekült. Én meg ott álltam mimt valami szerencsétlen. Azóta nem elérhető, pedig mindig elérhető, még ha halálos ágyán fekszik is elérhet.. De most se viber, se messenger se semmi.. Nem tudom mi van, és most attól tartok hogy (abbol kiindulva h szó nélkül elmenekült) holnap nem jön suliba... Pedig én lennék a barátnője ennek a szerencsétlennek, de ha nem tudok vele beszélni nehéz lesz:D Mégcsak az sincs hogy apuéktól féljen mert nagyon szeretik őt a szüleim is..

*ha esetleg olvasod Á. szerintem beszéljük meg*

2017. márc. 16. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, de most itt mi a kérdés?
2017. márc. 16. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg félhetett a reakciódtól.Mindenesetre a következő adandó alkalommal amikor lehetőséged nyílik rá, beszélgess vele! :)

Előre is nagyon boldog születésnapot! :)

F

2017. márc. 16. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is nyugodj meg. Másodszor, képzeld magad az ő helyébe. A legjobb barátja voltál eddig, de rájött hogy már nem barátként tekint rád, ezért megtette az első lépést, adott egy szájra puszit úgy hogy fogalma sincs te hogy érzel. Azért rohant el és azért nem válaszol, mert totál zavarban van, és kicsit talán tart attól hogy ha elérhető lenne messengeren, elutasítanád őt ott helyben ami azért nem a legkellemesebb érzés. Szerintem fog menni suliba, mert nem húzhatja örökké hogy ne kapjon választ, szóval szerintem holnap beszéljétek meg a dolgot, és ha úgy van akkor sok boldogságot! :)
2017. márc. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!