Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontottam el? Valaki segítsen
Egy lánnyal kb egy hete beszéllgetek facen,személyesen is ismerem, de már úgy 2hónapja nem láttam :,(
Az a lényeg ,hogy belészerettem,mielőtt nem beszélgettünk ,semmi értelmét nem láttam.Mióta beszélgetünk boldogabb vagyok.Mivel nagyon régen nem hallottam a hangját, és nem láttam, ezért annyira érzek egy olyan érzést ,hogy fáj...Nemtudom elmondani.Kevesebbet eszek,alszok,mindig rajta jár az eszem.2x rajzoltam neki,először őt ,akkor még szimpatikus lehettem neki,most egy rózsát,nem annyira láttam rajta,hogy megfogta volna ,pedig a kedvence a rózsa.
Alig nézi meg az üzeneteimet,attól tartok kitörli őket ,vagy a beszélgetést.Fogalmam sincs.De nagyon szeretem.Sokat beszéllgettünk 5nap alatt ,attól tartok túl sokat,mostanában alig jut eszembe valami azon kivül,hogy mizu.Sajnáltattam magam neki,amit megbántam ,mert ezt nem lánnyal kell.Beszélgettem neki az életemről.Kérdeztem tőle is meg minden.Ő sosem kezdeményez beszélgetést mindig én vagyok.Mitcsináljak ,hogy nagyon figyelem lenne rám? 15/f Igen 15 éves vagyok,nem érdekelnek az olyan kommentek,hogy fiatal vagy még és előtted az élet.Nekem ő kell.
Szerintem felejtsd el. Mármint, egy olyan szerelem, ami egyoldalú, és még találkozni sem akar az egyik fél, teljes képtelenség. Valószínűleg nem viszonozza a szerelmedet. Ismerem ezeket a lányokat, semmi értelme. Ők kőbe vésik az ideáljukat, azokra hajtanak, a többit pedig barátságzónákba skatulyázzák.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!