Worldpress hiba? Wp s oldalamra szerettem volna feltölteni egy sablont, de teljes fehér képernyő lett. Segítsen valaki mit rontottam el.
a másik, hogy nem tudok belpni az ftp n keresztül, mert valami helyi fájlt kér....
Előre elnézést, de csak most kezdtem el foglalkozi ezekkel a dolgokkal.
0. nem Wordpress, hanem Wordpress
1. mi a sablon neve
2. honnan szedted le
3. hogyan akartad a sablont feltölteni
4. milyen FTP klienst használsz
5. ha nem tudsz belépni, akkor a Wordpress-t hogyan töltötted föl
6. mi a tárhelyszolgáltatód
???
...kb. ezek lemardtak...
mert így kb. a válasz:
Hibásan van megírva a sablon, vagy nem wordpress-sablont használtál
Az FTP-s problémához meg nem lehet hozzászólni, mert ilyen hibajelenség nincs :D
Picit pontosabban és részletesebben (ez kb Mindenkinek szól)!
Bocsánat, látszik ennyire nem vagyok képben..
A sablon neve vector-art.
[link] innen szedtem le.
A sablont zip ként felraktam a sablon feltöltése oldalon a wp-ben. Ahogyan az eddigieket is, amik működtek.
Total commander írja ki ezt amit írtam.
Egyébként eddig be tudtam lépbni ftp-n a total commanderrel. Nem írt még ki ilyet. Amikor beírom, hogy új ftp kapcsolat és kéri az url címet, akkor beírom és utánna adja ki, hogy írjam be a helyi fájl nevet.
A wp-t a cpneltarhely szolgáltatóm telepítettem, így kaptam meg a tárhelyem.
nu... kiprobáltam
így működött (sose telepítek, csak ha muszáj;)):
1. kicsomagoltam a ZIP-et egy helyre
- így lesz egy "vector-art" könyvtárad ott és a benne levő fájlok
2. a könyvtárat feltöltöttem a tárhelyen a következő mappába: wp-content/themes/
3. admin panelen kiválasztottam
ennyi...
Az FTP-re meg annyit tudok javasolni, hogy használj "FileZilla FTP Client"-et (ingyenes és kifejezetten FTP kliens)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!