Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telljesen tanacstalan vagyok. Valaki segitsen, mi lenne a helyes dontes?
18F
Anno volt egy lany akivel egyutt voltam masfel honapig es o.volt az elso szerelmem.
Amikor szakitottunk utanna egy evig nem is beszeltunk majd nyaron elkezdtunk beszelni e s majdnem osszejottunk de aztan 1 evig megint nem beszeltunk es most megint beszelunk es most szerelmet vallott nekem a lany es en is amiota legeloszor osszejottunk szeretem ot neha amikor nem.bezelunk halvanyodik de ha beszelunk mint mondjuk most is felerosodik ez a szeretet.
Csak az a baj hogy nekem.most 2eve tart egy kapcsolatom es a baratnomet.szeretem imadom mint meg soha senkit de teljesen mas az amit.a.2 lany irant erzek. Es felek ha a 2 evet eldobom a masikkal nem lesz ilyen es azutan soha tobbet nem lesz ilyen kapcsolatom.
Ha szereted, imádod a mostani barátnődet, mint még soha senkit, akkor nem értem, mi a kérdésed?
Szerintem csak a hiúságodat dagasztja, hogy a másik lány szerelmet vallott. Kicsit nosztalgiáztok, és úgy érzed, erősödik az érzés. Utána megint egy év nem-beszélés jön?
Megéri???
Bármiként döntesz valamit megsértve folytatod, és sokára a Hufnágel Pisti után epekedsz.
Vagy vállalod a döntésed és minden következményét!
Tanácsom: Csak a kölcsönösség megőrzését javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!