Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, mivel tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, mivel tudom meggyőzni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel elég jó kapcsolatot sikerült össze hozni, szerelmes belém és ez kölcsönös de van 1 baj. Megkérdeztem tőle mennyire lenne boldog ha össze jönnénk? Azt felelte nagyon. De mikor ez szóba jön mindig elő jön az hogy azt akarja tőlem keressek mást mert én vele nem leszek boldog... Mit tegyek? Mit tanácsoltok? Normális válaszokat kérlek..

f/17

2017. márc. 11. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

lehet még tapasztalatlan, és fél a kapcsolattól. nem tőled, hanem a kapcsolattól, az elvárásoktól. talán tényelg szeret, de még nem akar többet, talán még nem ismer annyira. szerintem tölts vele minnél több időt, hogy rájöjjön milyen jó érzés, ha együtt vagytok, és megbízhat benned.

hajrá! ;)

2017. márc. 11. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon zavarban lévő lányról van szó.Valószinüleg fél hogyha elront valamit mert még nem tapasztalt hogy akkor szakítasz vele és nem maradsz vele együtt.Talán ettől fél.

De bíztasd hogy minnél jobban és felszabadultabban érezze magát veled.MOnd meg neki hogy nembaj ha nem csókol még jól mert bele fog jönni,ha van valami amit nem akar szoljon róla nyugodtan te meghallgatod.Csak bíztatás és szeretet kell. :)

Sok sikert! :)

2017. márc. 12. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok.
2017. márc. 12. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!