Mivel tudnám meggyőzni hogy olvasson?
Figyelt kérdés
Múltkor olvastam a sátán kutyáját (arthur conan doyl) és ajánlani szerettem volna egy barátomnak ám ő azt mondta már a címe is hülyeség meg tuti nem izgalmas stb. Ti mivel érvelnétek, miért éri meg elolvasni?2016. júl. 30. 23:18
1/7 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy miért akarod olyanrol meggyözni a barátodat ami neki nem jön be?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy neki nem jön be mert ő is szeret olvasni mint én de még nem is próbált crimi-t olvasni és egyből lefikázza, és nem tudok ellene érvelni, hogy miért jó a crimi csak ismétlem magam h nem unalmas stb.
2016. júl. 30. 23:25
3/7 anonim válasza:
Szerintem semmivel. Nem tudnék más meggyőzni, miért volna jó neki időt pazarolni ilyenre.
4/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha magától nem nyitott és még annyi sincs benne, hogy "ezt a könyvet a barátnőm, vagy barátom ajánlotta, akkor neki kezdek és majd meglátjuk" akkor nincs értelme, hogy meggyőzd. Illetve ami, lehetséges lenne, hogy ezt mondod neki. Figyelj olvastam ezt a könyvet, érdekelne a véleményed, lenne kedved elolvasni, hogy utána kielemezzük? Ha erre igent mond, akkor jó, ha nem nem tudsz mit csinálni.
5/7 anonim válasza:
Hátha van olyan, amihez fűzi valami érzelem, azzal kéne kezdeni.
Én egyszer egy sportba éppen beleszerető csemetének küldtem felesleges, azzal a sportággal foglalkozó magazinokat. A gyermek apukájának, ki munkatársam volt, s tojásfej, nagy bánata volt, hogy nem olvas egy szemet sem az utód. Na, ez úgy megadta a lökést, hogy minden este el kellett kobozniuk a zseblámpát, amivel a paplan alá bújva olvasott - aztán már mindent, nemcsak a spéckó magazint.
6/7 A kérdező kommentje:
Pfu...hát oké :D igazából nekem kéne ajánlást írni nyári olvasmányról ami a sátán kutyája, és azt gondoltam, hogyha úgy adom elő hogy másnak ajánlom akk azvemberek könnyebben segítenek és nem azt írják hogy nézd meg neten stb.
2016. júl. 31. 10:21
7/7 anonim válasza:
Ha leírtad volna, hogy ez a feladat, akkor talán más válaszokat kapsz.
Egyébként ha elolvastad, tudod, hogy mi fogott meg, miért éri meg elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!