Hogyan tudnám meggyőzni a szüleimet?
Találtam egy nyári tábort a neten. Mivel az iskolában nagyon drága több mint 40E Ft 5 napra, ezért szerintem az nem érné meg. De mivel leltem egyet a neten, nincs messze a lakóhelyünktól, pár kilóméter (kocsival 40 perc ) és alig 15E forint, szintén 5 napra, nagyon jó az ellátás, a szállás stb. Hogyan tudnám meggyőzni az anyukámat hogy engedjen el? Szerinte ne kellene idegenekkel egy táborba lennem. Nem lennék egyedül mert egy barátnőmmel tervezzük hogy eggyüt megyünk (a lányt az interneten ismertem meg nem kamu profilos, már egyszer találkoztunk ),de ezt persze anyukám még nem tudja. Mégis mit kellene tennem hogy elhiggye hogy biztonságos?! Kérlek segítsetek...soha nem szoktunk nyaralni menni, és még soha nem is voltam táborban, most az egyszer szeretnék menni. Igaz hogy még csak január van de fontos :) S.O.S. Előre is köszönöm.
13/L
1. Az ország másik végében lakik szóval az nem lesz egyszerű, de megbeszéltünk egy "közös nyarat" amikor elmegyünk a táborba.
2. Igen lenne rá pénz. Nem is a pénz a baj :// És kaptam tőled egy jó ötletet is :DD Köszönöm :)
Még várok egy pár ötletet, tippet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!