Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki? :d

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki? :d

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves srác,aki amióta megkezdődött a suli folyton nézett,nem tudta levenni a szemét rólam..bámult,körülöttem legyeskedett mindig,volt,hogy rám mosolygott..Most meg ha találkozunk épp csak rám-rám néz,de nem tartja a szemkontaktust..És látom rajta ,hogy zavarban van..Nekem is tetszik. Nem ismerem,csak látásból..Talán tetszhetek neki? Miért nem lép? Fél a visszautasitástól? Ja és a barátnőmnek a barátjával eddig köszönő viszonyba se voltak,de most érdekes módon összeakar vele barátkozni.. Nem értem..Legyetek szivesek,segitsetek nekem:)
2017. márc. 9. 17:43
 1/4 A kérdező kommentje:

l/15

F/18

2017. márc. 9. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:

"Van egy 18 éves srác,aki amióta megkezdődött a suli folyton nézett,nem tudta levenni a szemét rólam..bámult,körülöttem legyeskedett mindig,volt,hogy rám mosolygott..Most meg ha találkozunk épp csak rám-rám néz,de nem tartja a szemkontaktust..És látom rajta ,hogy zavarban van.."

"Talán tetszhetek neki?"

Inkább hanyagold még a párkapcsolatokat egy időre.

2017. márc. 9. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:
?
2017. márc. 9. 18:11
 4/4 anonim válasza:
Lehet hogy be jössz neki és azért akar haverkodni a barátnőd haverjával hogy közelebb kerülhessen hozzád. Lehet csak szégyellős (lehet ezért van hogy nem annyira néz rád mostanság) és nem tud megszólítani, próbálj meg kezdeményezni vagy várj egy kicsit. Én ezt tudom javasolni. :)
2017. márc. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!