Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek még neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek még neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem.

Sokat írunk egymással.

Egyszer írtam neki hogy nekem tetszet (most is tetszik csak kiváncsi voltam mit reagál).

Erre azt írta hogy én is tetszettem neki, de nem szeretne egy megint egy olyan lányt mint az ex barátnője. Azt mondta hogy nincsen velem baj de nagyon sokszor olyan vagyok mont az exe.

A suliba egyfolytába néz engem. De nem jön oda hozzám már hanem inkább a barátnőimmel kezd el beszélgetni miközben én ott álok de nem kérdezh semmit tőlem. Valami rosszat csináltam hogy már nem akar velem beszélni,már nem tetszek neki?

Légyszives válaszoljatok minnél hamarabb mert fogalmam sincs hogy szeretne-e tőlem valamit .

2017. márc. 8. 15:34
 1/1 anonim válasza:
Szerintem csak fél attól hogy megint csalódni fog és így inkább próbál téged elkerülni.
2017. márc. 8. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!