Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit?
Egy fiú már több,mint másfél éve tetszik, az évfolyamtársam.Szoktam látni,hogy néz, valamikor meg rögtön elkapja a fejét.
Néha nekem jön folyosón.Egy program során is egy másik fiúról beszéltünk a barátnőimmel,hogy jól néz ki, ő meg rögtön elkezdett arról beszélni, hogy melyik lány ölelte meg.
Az osztálytársamat is megkérdezte,hogy hol vagyok,amikor nem voltam suliban.
Ezek jelenthetnek valamit?
Hmm nem igazán tudom.
[gondolom, a leírtak alapján] : Veled nem beszél hogy esetleg bejössz-e neki...
Szóval lehet hogy nem utal semmire sem.
Viszont pont akkor kezd el arról beszélni hogy melyik lány ölelte meg mikor 1 fiúról beszélgettek a barátnőiddel, meg neked megy a folyosón, és kérdezget rólad hogy hol vagy... EZ nekem gyanús..
De ha esetleg szeret akkor miért megy neked a folyosón? Pikkel rád? Vagy lehet azért hogy felhívja magára a figyelmet hogy "szeress belé?!"...
Igazából amellett is vannak érvek hogy jelent ez valamit, meg amellett is vannak, hogy nem jelent semmit.
Személy szerint az a véleményem hogy valamit szándéka van hogy ezeket csinálja...
De ez már csak vélemény kérdése..
:)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!