Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Keressek mást?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az iskolában aki egy osztállyal felettem jár de most már szinte fél év múlva elballag és úgy nehezebb lesz cselekedni.Helyesen néz ki és értelmesnek de viszont néha cigizik. Van egy osztálytársam aki szintén szerelmes belé de neki kevesebb előnye van mint nekem hiába ő is cigizik. A fiúval együtt szoktunk nevetni hülyülni. Valamelyik nap felvidítottam a hülyeségemmel mivel h nem vették fel az egyik iskolába. És ő akkor mondta,hogy megbukik és menjünk egy suliba persze csak viccből de akkor is mondta. Mióta ezzel viccelődünk elkezdett a fiú egyre jobban nézni,észrevenni. Néha viszont úgy tesz a mai napig h észre se vesz direkt.Mire véljem a viselkedését? Esetleg mit csináljak? Eddig igazából haverként tekintett rám de most már nem tudom. Valaki segítsen! Segítsen értelmezni ezt a dolgot!!! Van-e esélyem nála?2017. márc. 9. 14:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha félév múlva elballag, akkor hagyd inkább az egészet :/
Amit biztosan ne tegyél: Ne valld be neki. Csak elijeszted. Várj, hátha kezdeményez, ha meg nem, akkor felejtsd el.
2/2 anonim válasza:
Bróbálj kicsit feltünőbb lenni. Találj ki egy alobit amivel egy beszélgetést kezdhetsz. Ha nem reagal vagy csak barátilag viszonyul hozzád akor meg hagyd békén és lépj túl rajta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!