Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, keressek mást?
Nem jó, ha a barátod megmondja, hogyan öltözködj. Beszéld meg vele.
De miért kell neked cigizni 15 évesen? Ezen változtass, mert nem kellemes egy cigis szájjal csókolózni, se hozzábújni egy olyan emberhez.
Ne haragudj, de vissza kell kérdeznem kedves kérdező :), amikor elkezdtetek együtt járni, akkor még tetszett neki az öltözködésed, vagy akkor sem? Akkor miért jött össze veled? Ezen szerintem tényleg bugyutaság gondolkodni :) Ha szeret, akkor szereti az öltözködésed is!! Én például először szekáltam az egyik exemet a fültágítója miatt, meg a csövi sapijai és a lógós pulcsijai miatt, aztán minél jobban megszerettem annál inkább tetszett meg minden, amit viselt! :) Sőt.. mai napig tetszenek az ilyen öltözködésű lányok.. vicces, no mindegy.
De egyébként mióta vagytok együtt? Ő hány éves?
19/L
SOHA ne akarj másoknak megfelelni.
Az a legnagyobb hülyeség, ha még te érzed magad emiatt rosszul, és te akarsz változtatni.
Rúgd ki a francba. Nem érdemel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!