Keressek mást vagy várjak? Hány fordulós egy ilyen? Mire számítsak?
Azt sehogy sem tudod befolyásolni, hogy mennyi idő alatt mész keresztül a rendszeren (főleg most nyáron a szabadságolások miatt). Légy türelmes, nem az egyedüli jelölt vagy valószínűleg, meghallgatnak több embert mielőtt döntenének, ha sürgetni próbálod, akkor magadnak ártasz vele.
Egyébként még az sem biztos, hogy Te vagy a legjobb jelölt, de ettől még simán felvehetnek, ha a pillanatnyilag legjobb ember mondjuk túl sokat kér, vagy kiderül, hogy benéztek nála valamit.
Arra a kérdésre pedig, hogy keress e másikat a válasz egyértelmű: IGEN! Egy meghallgatás, sőt még a második, harmadik kör sem garancia semmire, ne ülj addig sem a fenekeden, pályázz, keress mást, a végén a legrosszabb eset, hogy 2 helyre akarnak felvenni, akkor az egyik helyen udvariasan megköszönöd a lehetőséget, és elfogadod a másikat. Sokan heteket ülnek egy-egy interjú után és várják a telefont, pedig ez semmire sem garancia, sem részükről, sem részedről.
Ha csak a HR-essel beszéltél, és a konkrét vezetővel még nem, akkor lesz második forduló, nyilván a főnök is látni akarja, kit vesz fel. Egy raktárosi munkakörben azért fura. Irodában teljesen megszokott.
De a keresést sosem szabad abbahagyni, még ha azt mondták az interjún, hogy felvesznek, akkor sem. Bármi közbejöhet. Akkor van állásod, ha aláírtad a munkaszerződést.
Pizzériába milyen a konyhai kisegítés?
Nagyon gáz?
Mert igazából a pénz kellene hogy közbe kezdhessek egy tanfolyamot..Rájöttem hogy csak így lehet..Egyébként pályakezdő vagyok..Sok oldalon látom az autó mosókat mint munka..Nem tudom milyen lehet igazából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!