Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy srác interneten ismertem meg fél éve

Nagyon egy hullámhosszon vagyunk jókat beszélgettünk

És három hét hogy nem sokára el jön a nap,hogy talalkozunk

Én nagyon megakarom/megakartam ismerni,de az utóbbi pár hétben valami megváltozott bennem

Azt érzem hogy beleuntam ebbe a dologba és hogy nincs kedvem neki írni

Tudom hogy nem sokára találkozunk,de régebben más volt ez az írás dolog

Most meg azt érzem hogy kezd az érdeklődésem elszallni felole

Ő tudom hogy kedvel ,vagy már több akár mert állandóan ír

De valahogy nem akarok és nincs is kedvem neki mostanában írni

Beleuntam talán ebbe a dolgokba vagy mi történt?Azért találkozni csak kéne..

#Milenneahelyes
2017. márc. 7. 17:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit félsz a találkától, így próbálod magadat kivonni ez alól, menekülni a valós beszélgetésből.Lehet, attól félsz, hogy élőben nem megy majd minden oly könnyen, és lehet, hogy ezt nem így érzed, de valószínűleg mindez a tudatalattidban zajlik le.

Szerintem egy próbát megér, élőben végülis mindenki teljesen más :)

Az internet csak egy álca.Még lehet, hogy meg is kedvelnéd, úgyhogy menj el, és ha jól kijöttök egymással, akkor semmi akadálya nem lesz a további kapcsolattartásban.

2017. márc. 7. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!