Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire működőképes?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban, már régóta szerelmes vagyok belé, de ezt eddig még egyszer se mondtam meg neki. Szemtől szemben nem merem megmondani neki. Az ismerőseim szerint nincsen nála sok esélyem. Azt találtam ki, hogy Facebook-on ráírok, és azt találtam ki, hogy megkérdezem tőle, hogy mennyi az idő. Ez szerintem nem működik. Azt gondoltam ki, hogy megkérdezem tőle Face-en, hogy mennyi esélyem van nála, mert a barátnője - akiről akkor még nem tudtam hogy az - visszautasított.
16/F
2017. márc. 6. 20:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem írd meg neki ezt fbn(tuti beválik):
Szia!
Megb@$ználak.
2/2 anonim válasza:
Ne kezdj ilyennel hogy mennyi esélyed van nála ezt az időset meg végképp nem értem ha már te is írod hogy szar ötlet. Inkább kezdj valami nem tul nyomulos, semleges dumával és ha úgy látod hogy nem szar le akkor nyomulhatsz egy kicsit de akkor se ilyet hogy mennyi esélyed van nála hanem kicsit több önbizalommal. De ha élőben nem tudsz hozzá közel kerülni akkor alapból döglött az egész. Egyébként én arra tippelnek hogy nem jön össze bocs de sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!