Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb (35-40) pasi és érett (45-50) nő kapcsolata hosszabb távon működőképes?
Ha 40+45 akkor talán. Egy 50es nő már nagyon gyorsan megy lefele a lejtőn több szempontból... Egy 35 éves fószer meg 20onéveseket hajt még sok esetben.
Lehet nem tetszik a válaszom, de ilyen a világ.
Igen, bennem is ez a két kérdés az, ami leginkább felvetődik. Egyik (érintett) fiatal pasi ismerősöm válasza erre az volt,hogy az a srác, aki hosszútávra tervezi ezt a korkülönbséges kapcsolatot már eleve elfogadja azt,hogy ez azzal jár,hogy nem lehet gyereke. A másik kérdésre pedig a válasza az volt,hogy amennyiben 20 évet leélnek együtt már nem fog számítani a korkülönbség, így szokják meg egymást.
Persze, nehéz elfogadni egy ilyen kapcsolatot, működőképesen fenntartani pedig még nehezebb...
Fogadhattok barmikor orokbe gyereket!
Nekem nagyon tetszik a tendencia,hogy nalam 10 evvel fiatalabb pasim legyen. Feldobtad a napom! Koszonom.
Buktato? Nem tudom mi lenne jobb annal,minthogy naponta szexelhessek a nalam fiatalabb elettarsammal.
N
Minkét fiatalembernek igaza van, de...
Lehet, hogy ma, 30 évesen így gondolja, de 10-15 év múlva rádöbben, hogy neki valóban nem lesz így soha saját gyereke, pedig de jó lenne... És akkor valaki szenvedni fog.
Az is igaz, hogy együtt öregszenek, így szokják meg egymást, de egy 55-60 éves férfi még szexuálisan aktív, egy 70 éves nő meg már nem biztos, hogy az. Bár, fene tudja... nemrég mesélte egy öreg barátom, hogy 73 éves barátnője van, akivel még egy ágyat is képesek voltak összetörni a heves szexcsatában :)
Persze, a szex is nagyon fontos kérdés, és növelheti a női önbizalmat ha egy fiatal pasi vonzónak találja, de én nem kizárólag ezt tartom szem előtt.
Azt tapasztaltam,hogy -tisztelet a kivételnek persze- ha egy negyvenes-ötvenes nő jól tartja magát messze maga mögött hagyja érdeklődésben, külsőségben a korban hozzáillő kb. ötvenes-hatvanas pasit.
A nőknek ilyenkor jobban van idejük magukra már,kiteljesedhet nőként, és egzisztenciálisan is, sportol, fodrászhoz jár, míg a pasik már általában elhagyják magukat.
Persze hangsúlyozom: messzemenőkig nem általánosítok és nem szeretnék senkit megbántani!
Természetesen én sem a szexualitást tartom egy kapcsolat legfontosabb elemének, de ha már párkapcsolatról beszélünk, akkor ez az egyik lényeges pillér.
Továbbgondoltam a történetet, hogy mi lesz 10-20 év múlva, amikor ott van egy középkorú, aktív férfi, a szexuálisan inaktív feleségével. Ez még hasonló korú pároknál is gyakori probléma, ilyen nagy korkülönbséggel talán még gyakoribb. Hiába jár a nő fodrászhoz, hiába nyitott és érdeklődő, hiába fiatal lélekben, ha testben mégiscsak egy 70 éves idős asszony. Első válaszolónk szerint már az ötven éves nő is a lejtő alján van, akkor egy hetvenes...
Na, mindegy, csak hangosan gondolkozom. Nem szeretném megérni azt, hogy a fiatal kedvesem mellőlem menjen félre, mert én már öreg vagyok.
Köszönöm a válaszaitokat! Persze, nekem is van fenntartásom egy ilyen jellegű kapcsolattal, hosszútávon én sem hiszek benne.
Viszont ha arra gondolunk,hogy Magyarországon minden második házasság válással végződik, ahol az okok között még véletlenül sem szerepel a korkülönbség...lehet,hogy nem érdemes 10-20 évvel előre gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!