Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti hisztek a működőképes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a működőképes távkapcsplatokban?

Figyelt kérdés
És általánosságban mi a véleményetek a dologról?

2016. febr. 26. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden az egyéneken múlik. Szóval működhet egy távkapcsolat.

Egyébként senkinek semmi köze a kapcsolatodhoz, míg te jól érzed magad! És ez az összesre igaz...

2016. febr. 26. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha azért legalább 2-3 hetente tudnak találkozni a felek, akkor működhet.
2016. febr. 26. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatnak több fajtája van, általánosságban nem tudok véleményt mondani, de elmondom a saját tapasztalataimat:

300 km táv, egy évben 90 napot vagyunk együtt. 3 éve tart és mindjárt csökken a táv, tehát gyakrabban látjuk egymást.

Ha azért kérded, mert távkapcsolatban gondolkozol, akkor legalább egyszer azért találkozzatok még az elején, beszéljetek meg valami laza dolgot egy olyan helyen, ami a kettőtök közötti út felénél van kb, és ez alapján eldől megéri-e foltatni ezt a dolgot. Ez csak egy tanács volt.

2016. febr. 26. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatban élek, nekem hiányzik a testiség.
2016. febr. 26. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
En nem...
2016. febr. 27. 07:16
 6/6 anonim válasza:

AZ én kapcsolatom annyira nem távkapcsolat, mert csak 60 km van köztünk, és minden héten tudunk egy napot találkozni, így csak erről tudok véleményt formálni.

Van amikor állatira hiányzik hétköznapokon, de általánosságban, elég ez a heti egy nap, nem kell sülve-főve együtt lenni, ráér majd akkor ha már összeköltözünk és a közös életünket kezdjük meg.

Nem tudom,hogy Te, kedves kérdező, hány éves vagy. Ha már idősebb akkor lehet nem kéne távkapcsolatban élned.

De ez csak az én személyes véleményem.

18L

2016. ápr. 14. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!