Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akivel régóta jóban vagyunk de amikor beszélgetünk hasznal ilyen smileykat : ❤😘😏😉 (en is szoktam a vele való beszelgetesben használni nem erről van szó) de sokszor amikor elérhető nem ir vissza mi ennek az oka (mellesleg nagyon tetszik a lány) 16/F

2017. márc. 4. 19:50
 1/3 anonim válasza:
Figyelj,ez sajnos nem jelent semmit nagy valószínűséggel. Én is küldök ilyeneket fiúknak,pedig még csak nem is tetszenek. De persze attól még lehet hogy tetszel neki,de ezt így nem lehet megmondani
2017. márc. 4. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Bár fiú vagyok, de nekem is van pár ötletem mik ezek az apró "jelek". Az smileykról annyi, hogy az tényleg lehet, hogy nem jelent semmit, a lányok márcsak ilyenek, valamikor csak poénból írják. DE ha igazán a dolgok mögé akarunk látni, akkor a másikban is lehet némi érdekesség. A lányok három dolog miatt nem írnak vissza egy fiúnak: nincs idejük (ez még nem is olyan nagy baj)

leszarnak téged

vagy csak ezzel is provokálnak téged, még kiváncsisabbá akarnak tenni. Lényegében arról van szó, hogy azt akarják, hogy azt hidd nekik nincs idejük rád, mert annyira sok emberrel írogatnak, annyira sok dolguk van (ami lehet igaz) de általában csak ezt a látszatot akarják kelteni, és mikor visszaírnak neked te egyből,boldogan és jó kisfiú módjára válaszolsz nekik. Ezek nem alátámasztott tények, csak a saját tapasztalataim. 15, fiú. 👋😉

2017. márc. 5. 18:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi ☺ főleg 2.válaszoló
2017. márc. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!