Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek mit takar a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mit takar a romantika? ,13F

Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretnénk romatikázni , a sexig még nem szeretnénk elmenni

2017. márc. 3. 19:34
 1/5 Ramone ***** válasza:
100%

Közös filmezès vagy séta a parkban esetleg egy közös hétvégi kirándulás a környéken ilyesmi

Vagy írj verset :)

2017. márc. 3. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
szexszel *
2017. márc. 3. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Én normális válaszokat kértem,vagy azz hittem , hogy nem jönnnek ide hülyemberek. Az első válaszolonak köszönöm.
2017. márc. 3. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Szia, én 15 vagyok. Egyáltalán nem volt eddig barátom, (kivéve, ha az ovi nem számít, ott egy igazi ribnc voltam) de őszíntén, nem is vágyok rá. Nagyon sok éved lesz neked és nekem is romantikázni. Szerintem ne dobd el a gyermek éveidet, élvezd ki, játsz amenniyt csak tudsz, mert most még nem néznek hülyének, ha csúzdázol, viszont huszonévesen elfogadhatóbb lesz ha csajozol és nem csúzdázol. :)
2017. márc. 3. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, eltűnt a válaszom, pedig semmi rosszat nem írtam veled kapcsoltadban. Mind1, ez is törlésre kerül, mert nincs önkritikád! -.-
2017. márc. 7. 15:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!