Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajongás, avagy szerelem?
Láttam egy srácot egy másik suliból,akivel több alkalommal szemeztünk,majd rám is köszönt.Összvissz 1 -2 mondatot váltottunk,akkor is ő jött oda hozzám. Mikor valamit mondtam másnak,és ő hallotta,láttam,hogy mosolyog.Azóta belé vagyok zúgva,nincs nap,hogy ne gondoljak rá,mindennap csekkolom a Facebook-profilját,vadászom a legapróbb képet is,amin ő van megjelölve.:D Lehet,most nem gondoltok normálisnak,de emellett rengeteget fantáziálok róla,vele kelek,vele fekszem, de nincs merszem bejelölni Facebookon,mert olyan kis határozott,elfoglalt srác,nem tudom,lenne-e ideje velem ismerkedni,egyáltalán emlékezne-e még rám,vagy tetszhettem-e egyáltalán neki,vagy csak barátságos volt?
2 év múlva külföldön szándékozik tanulni,ezt is egy ürügy nyomán tudtam meg.
Megérné lépnem? Rajongás ez vagy szerelem? Normális vagyok? :'D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!