Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó és közeli barátnőm iránt többet kezdtem érezni, mint barátság. Elmondtam neki, hogy mit érzek iránta, de visszautasított, mert neki más tetszik. Emiatt teljesen máshogy viselkedek vele. És ha többen összejövünk barátok akkor féltékeny vagyok arra aki neki tetszik, emiatt sokat veszekszünk és már nem olyan jó együtt. A többiek szeretnék, ha ugyanolyan lenne minden, mint régen, de nem lehet szerintem ugyanolyan. Nagyon rosszul esik, ha együtt látom őket. Szerintetek hanyagoljam őt, ne találkozzunk és ne beszéljünk?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. márc. 2. 17:05
 1/2 anonim válasza:
Szerintem hanyagold a csajszit egy kicsit... Egy idő után hátha rájon hogy hibát követett el azzal hogy elutasitott.. Majd ő egy idő utan keresi magától a társaságod
2017. márc. 2. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És szerinted még van nála bármi esélyem?
2017. márc. 2. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!