Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, nem csajozós, életében 2× volt barátnője

Amióta ismerem(2 éve)egyik legjobb fiú barátom, nagyon sokat hülyülünk, nagyon jól kijövünk

És kb.egy olyan 2 hete eszméletlen mennyiségűt foglalkozik velem

Csak élőben beszélünk(nem kocka, nincs nagyon fent közösségi oldalakon, inkább a tanulás az ő világa)

Már farsangon együtt táncoltunk, meg tudjátok, ilyesmi

Most meg össze hozott a sors, ketten vagyunk hetesek, ami azt illeti nagyon örülök neki, így van időnk, amikor ketten vagyunk

Ekkor nagyon személyes témákat szokott említeni

Azóta sokszor megölel, meg ilyesmik

Én most nemtudom mit tegyek...

Hogy tenyleg tetszem e neki?Vagy csak egyszerűen többet foglalkozik velem?!

Ma amikor mentem el, elköszöntem tőle...hogy szia xy és nyújtotta a kezét pacsiztunk, és átment abba a kézfogásba, tudjátok, amikor összefonjuk az ujjainkat(sry nemtudom mi a neve ha van...a szerelmesek szokták)na ekkor éreztem valami nagyon furcsát...mint a régi barátommal

Ekkor döntöttem el, ha van lehetőségem mindent megteszek vele...

Szerintetek ez ugy jó?

14/l

Ő 15 osztálytárs

2017. márc. 1. 17:09
 1/3 A kérdező kommentje:
Ma elkezte fésülgetni a hajam...ha ez számít
2017. márc. 1. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2017. márc. 1. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy igen, csak nem mer lépni valamiért. Vagy még ő sem tudja, hogy mit érez... Esetleg rákérdezhetnél arra, hogy nem akar-e már új barátnőt. :)
2017. márc. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!