Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most szerelemes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joy0914 kérdése:

Szerintetek most szerelemes ill. tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy elég jó haverom a munkahelyről csak úgy randomba meg várt, pedig nem is dolgozott csak papirokat jött be elintézni és a telefon jelzőjén látom, merre járok mert rám vár, és egyáltalán nem ugyan arra lakunk, sőt.

Kifestettem magam kicsit jobban mint szoktam mert munka után programom volt, random megkérdezi megyek valahova, hogy így kifestettem magam, és nem tudott a progimról.

Ő pincér én szakács, reggelizetés közben mindig jön segitseg.

Mindig talál módot, hogy hozzám szólhasson tök érthetetlen dolgokkal kapcsolatban.

Csajjal beszélt telefonon és valaki szóvá tette, utánna kapasból mondta, hogy nem érdekli a csaj.

Ritkán vagyunk egy házba, és amiko berakták hozzánk akk munka után rám írt, hogy jaj de jó kedved volt, pedig tudja, hogy mindig mosolygok.

Amikor elkezd bámulni és eszre veszem mindig mélyen a szemembe néz.

2017. febr. 21. 12:52
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ez eléggé egyértelmű. :D Beléd van esve.
2017. febr. 21. 13:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Akk még egy kérdésem lenne, tényleg igy van, hogy belém van esve, fent tartanátok azt, hogy kollégával van azé még sem, de tényleg belém van zúgva, vagy hagynátok az egeszet a francba és megprobálnátok?
2017. febr. 21. 13:29
 3/4 anonim válasza:
Nyilván megvan a veszélye, hogy milyen egy kollégával, de ha szimpatikus szerintem érdemes megpróbálni. Legalábbis engem nem tartana vissza.
2017. febr. 21. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem engem zavarna ha nem a masik félt.
2017. febr. 21. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!