Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Van egy fiú...aki kezdetektől nagyon tetszik
Sosem volt csajozós típus, egyszer volt barátnője, 4 hónapig
Mostanában(kb.1 hónapja)nagyon nagyon sokat foglalkozik velem, ha teheti velem van, ölelget, puszilgat, egyfolytában ilyen perverziós vicceket mesél...nála ez elég egyértelmű, hogy bejövök neki
8.osok vagyunk
Nagyon szeretem, de magamban tartom az érzéseimet...mármint magamban tartottam, de elgondolkoztam, hogy érdemes-e?
Ugye suliváltasig van 4 hónap, de ha öszzejövünk, ott a nyár...én nem leszek itthon, ha meg mégis akkor nagyon keveset(max.1 het az egesz szunetbol)aztán jön az új suli, előre láthatólag ugxanabba megyünk, de nem arra a szakra, úgyhogy nem tudom mennyire lenne ez tartható
Szerintetek?Viszonozzak mindent?
Köszi
De még van esély, ha az első szakra nem veszik fel, akkor oda jön ahova én...
Perszehogy ! Mondjad el neki szépen kis adagokban természetesen mit érzel, hogy látod őt, és mit gondolsz róla. A későbbiek majd kialakulnak maguktól, akiknek eggyüt kell maradniuk azok együtt is fognak :)
Másfelől aki bejön neked a továbbiakban, annak finoman add a tudatára. Tegyél meg ennyit magadért ! Nem kell túlzásokba esni, szépen finoman kitapasztalod majd ezt a részt is hogy működik.
És ha nem működik, hát nem. Nem illik össze mindenki mindenkivel ! Sose feledd !
Na hajrá :D
(ELŐZŐ)
És a kis kalndok is apró élmények az életben ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!