Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szoktatok sóhajtani?
Egy lány, amikor meghallotta a nevem, akkor hangosan, jól hallhatóan sóhajtott és olyan "izgága" lett.
Korábban, ha rám nézett, hirtelen elkapta a fejét.
Amikor más lányokkal beszéltem, akkor pedig feltűnően mérges, rosszkedvű lett
Amúgy van barátja.
Ha jóbarátok vagytok, akkor lehet, hogy féltékeny arra ha másokkal beszélsz. Sok lány nem szereti ha a fiú barátját lányok veszik körül. De ez szerintem nem jelent semmit.
Ha én így viselkednék, szerintem azt fejezném ki vele, hogy nem kedvellek, mert a számomra unazimpatikus embereket sokszor bámulom, és ha beszélgetnek valakivel akkor is értetlenül állok, hogy mi okból van jóban vele valaki.
De természetesen ez csak az én véleményem, ha a kapcsolata nem komoly, az is simán lehet, hogy titokban utánad vágyódik, de nem hiszi, hogy működne. Ilyenkor lehet a barátnőknél informálódni, vagy még jobb: őt megkérdezni.
17/L
nem vagyunk "jóbarátok", nem is kell lány barát
csak köszönünk egymásnak
szerintem meg szimplán féltékeny lett, hogy más lánnyal beszélek, vele meg nem, igaz nem is nyomulok rá
az meg fura, hogy az unszimpatikus embereket bámulod, mert akkor tudat alatt szimpatikus lehet, én ugyanis a köcsög emberektől még a fejem is elfordítom meg ált. mások is
szóval, akit igazán utálsz nem bámulod
kapcsolata kb 2 éve van, de nagyon úgy tűnik, hogy már nem szereti a srácot, azon a kevés friss képen nagyon látszik, hogy unott és szomorú a lány
de ez inkább ilyen mély levegővétel volt, mint aki izgulni szokott, haját, meg a ruháját igazgatta, meg a széken nem bírt nyugodtan ülni, ide-oda forgott
Egyébként rám is jellemző, hogy inkább az idegesítő embereket bámulom ilyen szánakozó fejjel.
Sóhajtozni legtöbbször unalmamban szoktam, meg olyankor izgága is leszek.
Ha ARRÓL a fiúról van szó, akkor inkább feltűnően csendes leszek (pedig elég beszédes vagyok :D), és biztos, hogy odakapom a tekintetem, hogy ellenőrizzem, nem hallja-e, hogy épp róla beszélünk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!