Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
Apja mindenkinek van jo istenem :DDD
Altalaban olyan lany apakomplexusos-ak akit elhogy az apja, nem torodott vele stb. De amugy nem minden lany akinek az idosebbek jonnek be apakomplexusos...
2/14 anonim válasza:
Meghalt. De ennek nincs köze ahhoz, hogy apakomplexusom van.
3/14 anonim válasza:
Általában azoknál van ez akiknek nincs hiteles apja.
4/14 anonim válasza:
Nekem sem volt ugymond apukám vagyis volt csak nem törődött velem annyit hozzáteszem ennek ellenére nagyon szerettem és szeretem is. A lényeg hogy mégsem vagyok apakomplexusos. Nem is jönnek be az annyira nagyon idős férfiak.
Szval ez változó dolog.
5/14 anonim válasza:
3. Akkor magyarországon 100-ból 99 lány apakomplexszusos?
6/14 anonim válasza:
Van, csak épp a törõdés, szeretet, gondoskodás amit tõle kapok, és kaptam pici korom óta egyenglõ a nullával. Mégha egy házban is laktunk, csak annyit beszéltünk egymással, amennyit muszáj volt. Tehát rendes apakép nem volt az életemben.
7/14 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagyok apakomplexusosnak mondható, mivel bejönnek az idősebb pasik, de a fiatalok is szóval ez változó. Szerintem ennek nem sok köze van ahhoz, hogy valakinek rossz a kapcsolata az apukájával. Nekem apukám az életem minden fontos és kevésbé fontos momentumánál jelen volt, sokat foglalkozott velem, (talán többet is mint az anyukám) nagyon szoros kapcsolatban állunk. (mielőtt még bárki arra gondolna nem... nem úgy értve szoros, hogy lefekszem vele meg ilyesmi)
8/14 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Az apakomplexus is többféle lehet és még ennél is több oka lehet. Amire te utalni próbálsz az a negatív apakomplexus.
9/14 anonim válasza:
Azbaltalaban eleg eros kifejezes sajnos, ugyanis ket baratnom is van aki apakomplexusos es foglalkozik veluk rendesen az apjuk
Es van egy barim akit elhagyott az apja gyerekkoraban, na o neki nem jonnek be az idosebbek
10/14 anonim válasza:
Apu meghalt, és halála előtt sem töltöttünk együtt sok időt, sőt mondhatnám hogy egyáltalán nem, DE mégsincs apakomplexusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!