Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lányok? Ha vannak itt
Figyelt kérdés
Mennyi idősek vagyok mennyi a maximum korhatár ami belefér?2017. jan. 3. 14:01
1/19 anonim válasza:
Amikor 18-20 éves voltam, akkor 30-35 éves párjaim voltak.
Most már 30 felett vagyok, az utolsó 3 párom, minimum 20 évvel volt nálam idősebb. A legidősebb 27 évvel volt idősebb.
Egyébként nem tudom, hogy apakomplexusos vagyok-e. Nem tudom, hogy ezt hogyan lehet megállapítani konkrétan. De az gyanús, hogy mindig az ilyen idősebb férfiak tetszenek és a szüleim kiskoromban elváltak, nem is volt apukám, mert amíg együtt voltak, addig se volt nagyon otthon, nem foglalkozott velünk, válás után meg pláne nem.
2/19 anonim válasza:
Nekem a kor járulékos, nem fontos. Az idősebb pasik érettebbek. a mai 19-22 éves srácok nagy része taknyos (tisztelet a kivételnek, de veletek srácok még nem találkoztam). 53 éves, én meg 19. Nem pénzben hanem lélekben gazdag és általa én is.
3/19 anonim válasza:
Én 14 vagyok és a párom 32 éves
4/19 anonim válasza:
32 évesen 14 éves kislányokat kúr? :D Az szép
5/19 MarthaaV válasza:
Nekem nincs párom, de az idősebb férfiak jönnek be. Szerintem a kor az nem feltétlenül számít. Az a fontos, hogy jól érzi-e magát az ember a barátjával és meg tudják érteni egymást. Gondolok én itt arra, hogyha egy diák összejön egy dolgozó emberrel, akkor ne az iskola legyen a beszélgetés fő témája, hanem valami...éretteb vagy nem is tudom.
6/19 anonim válasza:
16 évesen a párom 27, de ő az első, akivel ekkora a korkülönbség, és nem is igazán az a lényeg, hogy mennyivel idősebb, hanem hogy értelemben 1 szinten vagyunk és sseretjük egymást
7/19 anonim válasza:
18 vagyok a párom 32 nem tudom hogy ez már komplexusnak számít e.
8/19 anonim válasza:
16 éves vagyok és sajnos vagy nem sajnos nagyon bejöm egy 45 éves ember.De én tényleg apa komplexusos vagyok.Valaki szerint mert soha nem volt apám,mert születésemtől fogva utál engem és soha nem is akart látni sem.De amúgy szerintem ki fogom úgyis nőni ezt.Soha nem jönnék össze jelen pillanatban 20 évesnél idősebbel de az tény hogy az idősebb korosztály hamarabb megfog.
9/19 anonim válasza:
14 éved vagyok. Tudom fiatal vagyok még... de én a koromhoz közeli fiúkat meg sem nézem. Nekem most egy 18 éves fiú tetszik, és neki is tetszem. (de nem szeretnék többet barátságnál)
10/19 anonim válasza:
Egyes lányok mit képzelnek magukról,hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!