Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy srác akinek én tetszettem,de így váltogatta egyszer ez tetszik neki egyszer az. Most csak megszeretném mutatni neki hogy mit veszít úgy mond. Tehát azt akarom hogy ő is rosszul érezze magát mint én amikor neki egyszer tetszettem egyszer meg nem. Mondhatni bosszút akarok állni,de inkább csak azt akarom hogy féltékeny legyen és neki is rossz legyen!2017. febr. 26. 09:12
1/5 anonim válasza:
Felejtsd el!Ne foglalkozz vele!Amit leírták, nagyon csúnya és gyerekes.Ne haragudj, de ez éretlenségre utal.Hány éves vagy?
Csak lépj túl rajta és élvezd az életet! :)
F
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Azok alapján amit leírtál, a srác ezzel a viselkedésével még éretlenebb mint te lennél, ha bosszút állnál.
Egyszerűen lépj túl rajta.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok lehet. Köszönöm
2017. febr. 26. 14:00
5/5 Adelll válasza:
Vagy lehet h rajott h masnal ugysincs eselye igy visszament hozzad.vagy most epp nincs jobb neki.
Sajnalom.ezek nagyon csunya dolgok.hagyjad inkabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!