Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki 2 évvel idősebb nálam és sok beszélgettünk meg minden aztán egyszer azt mondta hogy jó pasi leszek de kár hogy fiatal vagyok hozzá de utána azt mondta hogy a kor nem számít, aztán egyszer odahajtotta a fejét a vállamhoz, mindig hangosan köszön mikor találkozunk kérdez valamit, és majdnem mindenkinek azt mondja hogy hozzám nem merjenek nyúlni meg ha valaki "bánt"(szóval) akkor mindig mond valamit neki hogy ne merje... Szerintetek?2017. febr. 20. 17:17
1/12 anonim 

válasza:

Szerintem vonzódik hozzád, de nem mint pasi, hanem szimplán szimpatikus vagy neki.
2/12 A kérdező kommentje:
#1 Szerinted lehet valami belőle? és kifejtenéd jobban?
2017. febr. 20. 17:48
3/12 A kérdező kommentje:
Valaki kifejtené jobban?
2017. febr. 20. 19:35
5/12 anonim válasza:
Szia!Két választási lehetőség van:
1. Szerelmes beléd,de nem meri elmondani,mert fél,hogy nem viszonzod az érzéseit/megretten attól,hogy fiatalabb vagy.
2.Lehet,hogy csak úgy tekint rád, mint ,,haver",és akkor (is) teljesen elfogadott egy kósza bók.
Más jeleket esetleg adott még?
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves #5-ös válaszoló! Igen.. pl egyszer szóltam neki és nem akart rám nézni de mikor elkezdtem mondani a mondandómat elpirult és mosolygott (és később kiderült hogy amibe beleszervezett engem nem akarta hogy tudjam.. De persze örülök neki) :D
2017. márc. 4. 10:52
7/12 anonim válasza:
Az 5.válaszoló vagyok.
De amúgy te szerelmes vagy belé?Mármint úgy igazán.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen :D
2017. márc. 11. 09:20
9/12 anonim 

válasza:

Én lány vagyok szóval szerintem tudom mit érez.
Szeret téged!
Készülj hogy anyatigris lesz ha más lánnyal etyegsz!
10/12 A kérdező kommentje:
#9 Nem jellemző hogy más lánnyal lennék :DD
2017. márc. 21. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!