Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szeret?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret?

Figyelt kérdés
Van 17 éves fiú akivel egy ideje beszélgetek. Nem nagyon nyitok felé, ahogy ő se felém, de állítólag szeret és hiányzok neki. És amikor vele vagyok ezt ki is mutatja. Megemlítette, hogy szerinte én nem mutatom ki eléggé. Facebook-on nem szokott témánk lenni. Mindig ő ír rám, megkérdezi, mizu és ennyi. Azt mondta, nem akarja elsietni velem és ő ezt komolyan gondolja, hosszú távon. De "hivatalosan" még nem járunk. Szerintem nem szeret, mert nyitnia kellene felém. Én arra várok, hogy ő tegye meg az első lépést. Ez lenne az első normálisabb kapcsolatom. Szerintetek mit kéne tennem? Én 16 éves vagyok.

2017. febr. 10. 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még nem vagy kész egy kapcsolatra. Ha úgy érzed, hogy igen, és tetszik neked, akkor ne mindig rá várj, te is tegyél lépéseket felé. Az pedig szerintem nem baj, ha faceboojon nincs témátok, ha élőben jól el tudtok beszélgetni. Szóval tegyél felé kis lépéseket, ha hosszüú távon tervez akkor pedig ismed meg minél jobban.
2017. febr. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!