Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szeret?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret?

Figyelt kérdés
Az egyik baratnom mondta, hogy az egyik fiu az osztalyombol minden oran engem bamul. Eloszor nem hittem el, es kerdezoskodni kezdtem, vegul kiderult hogy majdnem az egesz osztaly latta rajtam kivul. Azota mindig figyeljuk, es allandoan nez. Multkor hazakisert,de lehet csak azert, mert az egyik osztalytarsam is jott. Tok kedves velem, mindenben segit, mosolyog rám. Multkor eszrevettem hogy nez, ranesztem es tartotta a szemkontaktust. Egyszer meg meg is olelt, ha lehetett annak nevezni, hogy atkarolta hatulrol a vallam. Ertelmes valaszokat szeretnek kerni, mert meg soha eletemben nem fordult velem ilyen. (bocsi hogy ekezet nelkul irok, remelem igy is olvashato) :)

2017. febr. 17. 21:56
 1/4 anonim válasza:
60%
szerintem utál téged, én a hátamközepére sem kívánnék egy olyan személyt mint téged.
2017. febr. 17. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
A szeretés erős kifejezés, de biztosan tetszel neki, vagy szimpatikus vagy a számára.
2017. febr. 17. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
#1 Már értem a neved :D
2017. febr. 17. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki :)
2017. febr. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!