Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti hogyan szerettek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogyan szerettek bele valkibe?

Figyelt kérdés
Van,hogy már első ránézésre érzitek, hogy különleges a lány? Vagy csak szépnek tartjátok és ezért mentek oda hozzá, majd miután megismertétek alakul ki az érzés? Lehetséges, hogy nem is szerettek bele abba a lányba akivel együtt vagytok, hanem csak a s**x miatt vagytok vele?

2017. febr. 19. 20:47
 1/6 anonim válasza:

Nekem csak egy lány volt/van akibe első látásra beleszerettem és miután megismertem még jobban tetszett :) de sajnos ez csak egyirányú :(

17f

2017. febr. 19. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze sajnos van példa az utóbbira is de többnyire a szerelem ugyanaz mint a lányoknál hogy lehet első látásra vagy majd idővel de ezt már teis biztos átélted :)

15F

2017. febr. 19. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én amíg nem ismerem meg teljesen addig sohasem szerettem bele senkibe még, szóval nálam megismerkedés után alakul ki. Nagyon sokan tényleg csak egyéjszakás kalandra vágynak de általában bulikban jellemző hogy valaki ezért menjen oda hozzád.
2017. febr. 19. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nos sajnos én még nagyon nem éltem át szerelmet. Volt 2 fiú akiért odáig voltam de egyikből se lett szó szerint semmi, szóval nem sokat tudok a dologról 17 éves létemre..
2017. febr. 19. 20:54
 5/6 Stark2000 ***** válasza:

Bár nagyon fiatal vagyok, szóval amúgy sem lenne jellemző szerintem, de csak szex miatt senkivel nem fogok járni. Attól mert valakinek jó alakja.. hát, maximum megjegyzem egy gondolattal, hogy; "hm, de jó alakja van" , ennyi. Egyszerűen f***nak érzeném magamat, ha csak emiatt elkezdenék vele ismerkedni.

Első ránézésre pedig szerintem nem lehet szeretni senkit. Ez idővel alakul ki ahogyan jobban megismered az illetőt. Ha netán tetszene a másik külsőre úgy az igazán könnyű beleszeretni - ha beszélgetsz vele, persze.

2017. febr. 19. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt egyszer, hogy lazán sétálok lépcsőn lefelé a suliban, úgy képzeld el, hogy tömeg mögöttem előttem, mentünk sokan lefele, mások meg jöttek mellettünk felfele, és kb egy jó ideig feltartottam a sort, mert jött szembe egy olyan lány akit nem tudtam nem megbámulni, azonnal éreztem iránta valamit, valamilyen oknál fogva.(előtte ilyen még soha nem alakult ki bennem) És nem nem szexuálisan, hanem mélyen belül. Kb leesett az állam, csak kicsivel később eszméltem rá, hogy hol is vagyok éppen vagy mit is csináltam, mögöttem a haverom meg lökdösött már:D Aztán kiderült, hogy van barátja, és csak úgymond bámulgattuk egymást, meg én sokszor rámosolyogtam, mert annyira szimpatikus volt, hogy nem tudtam nem mosolyogni.:D Mindezt úgy, hogy nem is beszélgettünk soha.
2017. febr. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!