Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan szerettek bele valkibe?
Nekem csak egy lány volt/van akibe első látásra beleszerettem és miután megismertem még jobban tetszett :) de sajnos ez csak egyirányú :(
17f

Persze sajnos van példa az utóbbira is de többnyire a szerelem ugyanaz mint a lányoknál hogy lehet első látásra vagy majd idővel de ezt már teis biztos átélted :)
15F

Bár nagyon fiatal vagyok, szóval amúgy sem lenne jellemző szerintem, de csak szex miatt senkivel nem fogok járni. Attól mert valakinek jó alakja.. hát, maximum megjegyzem egy gondolattal, hogy; "hm, de jó alakja van" , ennyi. Egyszerűen f***nak érzeném magamat, ha csak emiatt elkezdenék vele ismerkedni.
Első ránézésre pedig szerintem nem lehet szeretni senkit. Ez idővel alakul ki ahogyan jobban megismered az illetőt. Ha netán tetszene a másik külsőre úgy az igazán könnyű beleszeretni - ha beszélgetsz vele, persze.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!