Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy olyan fiúba szerettem bele, akinek barátnője van?

Figyelt kérdés
A fiú egyidős velem, és az osztálytársam.(az osztálytárssal nem jövünk össze választ légyszi ne!) A barátnője az évfolyamtársam. A fiú inkább bulizós fajta, én meg az otthon ülök tanulós fajta(persze, ha van kedvem tanulni:p) Szoktunk beszélni, vagyis segítek neki megérteni a tanulnivalót és elküldöm neki a leckét. Néha elrepül pár poén is. Úgy érzem semmi esélyem. Reménykedjek még, vagy hagyjam?(persze nem akarok kapcsolatromboló lenni)

2017. febr. 5. 22:44
 1/7 anonim válasza:

Szia

En is igy vagyok

Sajnos varnunk kell mig szakitanak

15\L

2017. febr. 5. 22:48
 2/7 A kérdező kommentje:
A legrosszabb dolog 15/L
2017. febr. 5. 22:52
 3/7 anonim válasza:

Ja es latod a neten a kezenfogos csokolozos kepeket😖

(elozo)

2017. febr. 5. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a srácot. Ha ők ketten boldogok. Majd eljön a te időd mással. Persze nehéz elfelejteni. Tudom.
2017. febr. 5. 23:12
 5/7 anonim válasza:
17%
Szerezd meg ;) (feltéve, ha az évfolyamtárs nem a barátnőd, mert akkor felejtős)
2017. febr. 5. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg gondold át, hogy tényleg szerelmes vagy-e belé. Azért, mert segítesz neki néha a leckében? Azért, mert teljesen más típusok vagytok? És néha röpül el csak pár poén? Ahogy leírtad, nem éppen az igazi szerelemre tudnék asszociálni. Meg kell ismerned jobban...

És ha már az megvan, el kell döntened, vajon meg fogja-e érni?

2017. febr. 5. 23:28
 7/7 anonim válasza:

kövel zuzd be a csaj koponyáját álmába :)

de méreg is müködni szokot , és utána nemkell mosakodni :)

2017. febr. 6. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!